Kaupassa on käyty ja saatu tavarat sisälle ja melkein kaikki joita tarvitsin. Pikkasen täytyi suunnitella, että miten oikealla kädellä saa koukussa vedettyä ostoskärryä ja miten sen saa autosta pois, ettei nosta liian raskasta. Kerronpa vinkiksi jos joku toinenkin pähkäilee samanlaisten asioiden parissa. Lähdin kotoa kyynärsauva vasemmassa kädessä ja oikealla vedin tyhjää kärryä (sehän kulkee kevyesti). Tiesin, että ongelma syntyy siitä, kun kauppakeskuksessa pakataan ostokset, niin miten saada se takaisin auton takakonttiin? Keksin hyvän konstin, siis kaupan kärryllä auton viereen ja tavarat pelkästään takakonttiin (ei mitään nostamisia) sen jälkeen ajelin kotiin autotalliin ja otin sieltä tyhjän ostoskärryn jonka jälkeen  laittelin tavarat yksitellen (pieniä saa käsi koukussa nostella), siitä sitten vetämällä kotiin. Ilma olisi saanut olla vähän parempi, mutta kyllä se sohjossa liikkuminen kävi kovasta lenkistä, vaikka matka ei ollut pitkä.

Tuli paljon halvemmaksi, kun pääsi itse kauppaan. Tässä tarkoitan sitä nettikauppaa joka on aivan loistava palvelu, mutta tavarat kalliimpia kuin tavallisissa kaupoissa!

Nyt minä tuuletan, että "hyvä minä", kyllä tämä vielä iloksi muuttuu!!!

 

Ja ettei totuus unohtuisi, niin iltapäivällä lähden sitten tekemään sitä kantelua...... muuten on mielenkiintoista, että Helsingin kotipalvelusta tuli mielenkiintoinen lasku josta piti myös reklamoida. Miten kaupungin hommat on noin levällään, että "ollaan tekevinään" ja laskut kirjoitetaan sinne päin, haloo missä on ammattimaisuus oikeasta palvelusta??????