Yritin illalla päästä tänne, mutta jostain syystä ei useasta yrityksestä huolimatta onnistunut. Vauva rintamalla ei vielä mitään uutta, mutta lähden ennen puoltapäivää leikkimään salarakkaiden kanssa, niin jotain tietoa tulee sitten pikku "Ruusta".

Illalla äiti soitteli ja kertoi, että oli saanut sydänkohtauksen edellisenä yönä kello 13.00-15.00 välillä ja ei OLLUT PAINANUT NAPPIA. Sanoi minulle, että halusi koittaa miten käy. Hän oli nähnyt parikin kertaa unta omista vanhemmistaan, että he tulivat häntä hakemaan. Juteltiin muutenkin kuolemasta tuntuu, että hän olisi valmis lähtemään mutta .... no päivä kerrallaan tässä tämän asian kanssa mennään. Äidin sydän on todella huono.

Voisi sanoa, että olen kahden jännityksen loukussa ..... elämän ja kuoleman!

Eilinen päivä muuten meni normaalien siivouksien ja iltapäiväksi menin merenrantaan Hevossalmelle uimis tarkoituksessa, joka jäikin sitten tarkoitukseksi koska vesi oli kylmää ja rannalla kävi kova tuuli! Tapasin tuttuja ja porukalla pähkäiltiin, että miksi täällä tänä kesänä ei käy juuri ihmisiä? Ruohokentällä näytti meriharakkaperhe opettavan poikasille miten otetaan mato maasta.

Odotuksesta jatkan illalla mikäli täällä ei ole ruuhkaa!!!