Lähdettiin aamuvarhaisella kohti Rio Frioo - kalankasvatuspaikkaa! Tarkemmin siellä kasvatettiin Sampia altaissa ja ravintolat olivat erikoistuneet laittamaan niistä herkullista ruokaa. Ajettiin rantaa pitkin Benalmadenan kautta, kun sieltä nousi kyytiin vielä neljä henkeä. Sitten bussi olikin täysi iloisia matkalaisia.... Käytiin ensin aamukahvilla kalapaikassa jonka jälkeen menimme lähellä olevan osuuskunnan hallitsemassa oliviiöljyn puristuslaitoksessa. Olen täällä viisastunut, siinä mielessä että espanja on kuuleman mukaan suurin oliiviöljyn tuottajamaa euroopassa.

Oliviiöljyn tuottamiseen tarvittavat öljysammiot olivat tosi iso teräksestä valmistetut. Joo oli siinä monta vaihetta miten öljy saatiin puristettua oliviiveista. Oli mieenkiintoista kuunneltavaa..... Lopuksi porukamme poikkesi heidän myymäläänsä josta sai ostaa ensiöljyä todella edulliseen hintaan.... en ostanut, kun en tarvitse sitä täällä ja kotiin vietäväksi matkalaukkuun ei mahdu mitään ylimääräistä....

Tässä pieni valikoima tuotteista joita siellä oli myynnissä. Näytti, että porukkamme osasi arvostaa laatutuotteita....

Seuraavaksi meillä oli lounas joten menimme takaisin Rio Frioon syömään hyvään ravintolaan todella herkkullisen lounaan. Meikäläinen tuli alkupaloista jo niin täyteen, että ei jaksanut kuin maistella Sampi-keittoa ja jälkiruokaa.... ruuan painikkeeksi oli punaviiniä jota oli enempi kuin riittävästi. Porukkamme näytti juovan aivan hullun lailla - siitähän sitten seurasi se, että herkut pyrki muutamalla yli laidan...... tulomatkalla kyllä häiritsi, kun osa porukasta oli todella ottanut liikaa..... Eräs hyvin fiksun oloinen naisihminen menomatkalla vaikutti todella kivalle tyypille, mutta paluumatkalla sitten hoki v.....a sekä haukkui toisia tyhmiksi ja idiooteiksi.... minusta näytti, että hänen pahin vihollinen oli hän itse!!!!

Mukana oli paljon ihan kivoja ihmisiä, mutta miksi ihmeessä pitää juoda enempi, kuin jalat kantaa.....???? Kotimatkalla mulla oli onneksi IPoid repussa ja sille löytyi käyttöä, kun kuuntelin Jyrki Anttilaa, Susan Boylea, Madonnaa joten humaltuneiden örinä jäi taka-alalle....... heippa!