Ajoissa ylös ja Yariksen nokka kohti Korsoa oli treffit "salarakkaiden" kanssa olimme yhdessä menossa kirpparille. Kun saavuimme kirpparipaikalle, niin todellakaan ei oltu siellä yksin autoja oli aivan mahdottomasti, hyvä kun saatiin joku paikka mihin pysäköitiin. Onneksi paikka löytyi ja lähdettiin aarteita etsimään. Vaatteita löytyi pienille ja minä löysin Nalle Puh, Tiikeri, Nasun, Möhköfantin, toisen Nasun joka oli pukeutunut tiikerinvehkeisiin ja Ihaan pehmolelut. Käyttöä niille oli jo matkalla,  välillä heitettynä kiukkuisesti lattialla ja välillä taas mukavana viihdykkeenä. Pari kirjaakin löysin ja itselleni löysin sellaiset siniset lasit jota sarjaa mulla on ennestään. Välillä pidettiin kahvipaussi - kyllä siellä aika vierähti eikä ihme, että salarakkaat alkoivat vähän väsyä. Lähdettiin lopulta kohti Korsoa jossa viivyin pienen tovin, sitten alkoi viimeinen leikki ja päiväunet. Päivä oli mahtava minun kannalta, kun oli hyvää seuraa niin ei tullut reissu kalliiksi, kun en niin tarkkaan niitä pöytiä tutkinut. Järkevästi jos ajattelee, niin en ollut tällä kertaa mitään vaille. Voi olla, että lähden huomenna jonnekin toiselle joka on vähän pienempi jonka viitsii kiertää kokonaan.

Meinasin unohtaa, mutta leikkimökki oli todella upea! Odottaa, että kesä tulee ja siellä tarkenee täysillä touhuta kaikenlaisia kotileikkejä.

Loppupäivän olen sitten huilaillut vähän aikaa tarkeni olla parvekkeella naama kohti aurinkoa ja se tuntui tosi mahtavalle. Tässä tämän päivän reissut, heippa.