Aamulla aikaisin ylös ja suuntana Vuosaaren uimahalli. Täytyy ihan kirjoittaa, kun meno matkalla sattui sellainen aika ikävä tapahtuma liikenteessä. Olin kääntynyt oikealle ja tulin bussin perässä joka oli pysäkiltä juuri lähdössä. En lähtenyt ohittamaan! Takana tuleva lähti ja järjesti kaikille oikein tosi ikävän tilanteen. Kun kaahari oli vasentakaistaa hurjalla vauhdilla ohittanut minut ja bussin, niin hän kurvasi heti bussin edestä oikealle uimahallin pihaan. Autosta nousi nuorimies kassin kanssa, hän oli menossa kuntoilemaan. Tulin hetken kuluttua samasta risteyksestä samaan paikkaan. Tilanteessa oli tosin enkelit matkassa, koska ketään ei onneksi tullut vastaan eikä ollut tulossa myöskään bussin edestä. Tuli mieleen, että miten jollakin on niin kiire, ettei voi pysähtyä odottamaan kun bussilla oli jo vilkut päällä????

Sama ilmiö oli kun lähdin pois hallista pihalla on ainoastaan inva-paikkoja ja niiden käyttö on räjähtänyt taas aivan nuorten terveitten miesten käyttöön. On se kumma, että terveillä jaloilla ei jaksa kävellä varsinaiselta parkkipaikalta kuntoilemaan!!!! Tai oisko kysymyksessä uusavuttomat jotka eivät ymmärrä mitä pyörätuolin kuva pysäköintipaikassa tarkoittaa????

Varsinainen allasjumppa oli todella hyvää ja nautinnollista, vaikka liikkeet oli vähän raskaat, mutta enköhän minä joukossa pysy kun voimia tulee käsivarsiin lisää. Lopuksi saatiin poreita jäin uiskentelemaan siihen lämpöiseen altaaseen ja merkit viittaa, että seuraavalla kerralla pääsen jo toisitoimiin kuntoradalle. Heippa!