Lähdin pitkästä aikaa shoppailemaan itikseen. Pakollinen hankinta oli uusi uikkari entinen on sen verran kulunut, ettei sitä enää oikein viitsi kiskoa päälleen yleisessä uimahallissa. Sellaisen toki löysinkin vielä alennuskorista. Onneksi olen aina ihmetellyt, että mikä niissä oikein maksaa. Kangasta ei juuri nimeksikään mutta kalliita ovat. Muuta en sitten löytänytkään - kevät takkeja etsin, mutta olivat niin kummallisen mallisia joten jätin väliin.

Äidin kanssa muutaman sanan tänään olen vaihtanut, mutta oli kovin väsyneen oloinen. Sain kerrottua, että kaikki ollaan hengessä mukana terveiset  meiltä kaikilta ja halaukset. Hän sanoi, että "etteenpäin mennään" sitten lopetin puhelun, kun äiti sanoi että väsyttää puhuminen kovasti. Hoitajalta sain kuitenkin sen verran positiivista, että yrittävät huomenna jos äiti vähän jaksaisi nousta jalkeille.

Lähti palautetta myös eräälle taholle, kun oli taas moitittavaa meidän vapaaehtoistyöstä. Minä en ymmärrä, että syyllistetään kaikki vaikka asia koskee vain joitain henkilöitä. Ei mene minun oikeustajuuni mitenkään.