Moi vaan kaikille! Mökkeröllä ollan ja läppärillä internetissä autossa istuen. Jostain syystä tuo virranmuuntaja ei tykännyt noista jatkojohdoista, mutta suoraan tupakansytyttimeen kytkettynä onnistuu. Digitv-tikku pelittää myös, mutta läppärin akku on niin pieni että tyhjenee nopeasti, niin tuskin kovin paljon tulee telkkaria katsottua. Pääasia että toimii se on jo jotakin!

Naapurin Satu pyörähti kylässä Jenna koiran kanssa hänen kanssaan värkättiin pelit käyntiin. Sitten tulikin aivan mahoton vesisade ja  vähän jyrähtelikin. Nyt paistaa ja pelit toimii!!!! Työasento vähän huono, mutta taidan vaihtaa tuohon pelkääjän paikalle. (ähkintää) Nyt ei ole ratti tiellä onnistuu paremmin ja näyttää akku olevan pian täysi joten vähän aikaa voi sitten telkkaria tuijottaa, jee!!!!

Äskeisen vesisateen aikana huomasin, että saunan katosta piipun juuresta näyttää satavan myös sisälle asti täytyy pyytää velipoikaa tarkastamaan tilannetta. Tämän kesän mökkerö harrastukset näyttävät vähän kosteilta. Asian positiivinen puoli on, ettei kaivosta lopu vesi.

Nyt lähden saunan lämmitykseen ja jätän läppärin lataantumaan jotta vähän aikaa voin nauttia digi-tv:stä täällä korpien kätköissä, heippa kaikille!