Tv-digitikku asiaa vielä sen verran, että palautteen ansiosta mulla on nyt uusi värkki joka myös toimii paljon paremmin. Joten palautteen antaminen todella kannattaa ainakin tässä tapauksessa. Tosin vähän päivän rytmiä sekoitti. Tämän päivän postissa tuli toinen huolenaihe, nimittäin tuli lähetys Klassisen musiikin "paketti" jota en ollut tilannut, paketissa oli Bachin CD-levy ja tietopaketti sekä lasku. Minä kiikutin oitis paketin postiin palautukseksi sillä en ole minkään musiikkikerhon jäsen enkä ole tilannut mitään. Kuinkahan moni maksaa laskun miettimättä, että se on tullut "pyytämättä". Sama taho on aikaisemmin mainostanut lähettämällä ilmaisen CD:n mutta tällä kertaa oli sellainen lasku aivan kuin olisin tilannut kyseisen tuotteen. Minä en ole enää minkään musiikkikerhon jäsen, kun huomasin että liikkeistä suoraan kun ostaa musiikkia ja elokuvia niin pääsee paljon halvemmalla.

Käväisin katselemassa huonekaluja, siis tekisi mieli uutta sohvaa ja nojatuoleja. Yksi malli jäi mietintään, mutta ovat niin sairaan kalliita, ettei millään raaskisi ostaa. Vielä en sortunut tilailemaan - paitsi rautakaupasta ostin mökkerölle hiiriä varten Killeribaarin. Olinkin shoppailureissun jälkeen, kuin tapettu mato joten ajelin Hevossalmelle uimaan. Portille päästyä näin, että tuuli oikein mahdottomasti, mutta käväisin meressä ei oikein uimiseksi voi kutsua, jossa lämpö asteita oli kahdeksantoista.

Digitv-tikku toimii hyvin nytkin menossa uutiset heti kun tulee mielenkiintoista klikkaan kuvan esiin, jee!!! Toivottavasti toimii mökkeröllä myös, nyt on nimittäin kaikki vehkeet hankittu mökkeröä varten. Heippa!