Facebookista sain eilen ihanan uuden kaverin. Hän asuu Mombasassa Kenyassa nuorena vammautunut uimakoulussa. Hänellä on selkäydinvamma hän on halvaantunut niskasta alaspäin. Hän pyysi minua kaveriksi, koska hän on taiteilija ja haluaa, että hänen taiteensa leviää ympäri maailman. Laitan linkin hänen tekemälleen videolle jossa hän itse kertoo itsestään ja taiteestaan. Voin sanoa, että hänellä on aivan oma tyyli maalauksissaan. Nauttikaa ja lähettäkää hänen videotaan ympäri maailman, niin kuin hän itse pyytää.

Aamulla heräsin aivan hirveään meteliin, kun lähdin katsomaan, että mistä se oikein tulee, niin tuossa kadulla oli puutarhamiehet leikkaamassa palmuja.  Tulipahan sekin ihme nähtyä, että miten se tapahtuu... aika vaaralliselle näytti keikkuminen palmussa moottorisahan kanssa.

Palmu oli myös kasvanut vastapäisen kaupan katon läpi, kumpi lie ollut siinä ensin?

Tänään olen tehnyt huushollihommia, siivonnut ja pyykkikone on laulanut ja uima-altaalla myös tunti harrastettu kuviokelluntaa. Vielä kaupassa käynti illalla, kun ovat vielä siestalla tähän aikaan...! Huomiselle matkalle Sevillaan tarvii vähän evästä mukaan... no siitä sitten myöhemmin enemmän, heippa!