Pääsin vihdoin turvonnutta sormea näyttämään kuukausi aikaisemmin olin varannut ajan terveysasemalle lääkäriin. Hän arveli sen olevan nivelestä karanneen nesteen (vähän niin kuin vettä polvessa), mutta lähetti minut kuvaan Herttoniemen sairaalaan kuvattavaksi ja vasta parin viikon kuluttua saan tiedon, että mitä tehdään. Hän oli sitä mieltä, että ei käy itse sorkkimaan sormea ettei vain mene mitään hermoa rikki. Harvinainen lääkäri, kun myönsi osaamattomuutensa. Ajelin sitten suoraan kuvattavaksi ja jostain syystä minä aina eksyn Herttoniemessä, niin nytkin ajelin katuja ristiin ja rastiin enkä nähnyt missään opasta joka olisi ohjannut kohti sairaalaa. Tarttee varmaan kohta hommata se navigaattori autoon, että osaisi suoraan perille. (ovat vielä, niin himputin kalliita) Sormi on kuvattu, vaikka lääkäri oli vahingossa laittanut väärän sormen paperiin kuvan ottaja tarkisti minulta, että "mikä sormi se on? Tiedän minä sellaisenkin tapauksen, että on leikattu väärän jalan varpaat, kun papereissa on ollut "väärä jalka". Nyt sitten odotellaan pari viikkoa sitä, että mitä sormelle tehdään ja missä? Eiköhän sitä vielä kestä on se ollut jo muutaman kuukauden, kun odottelin että lähtisi itekseen pois.

Olin juuri Columbuksessa kaupasta tulossa, kun "salarakas" soitti, että "me ollaan tultu Ruotsista tänään" ja mukavaa oli ollut. Pienempi pikkusisko oli minun matkan aikana kiivennyt vessanpönttöön, onneksi oli mennyt jalat edellä ikää alle vuoden. Hän oli vessan lastenkorotusta hyväkseen käyttäen saanut kammetuksi itsensä reunalle ja siitä sitten jalat edellä pönttöön ja mukavaa oli kuulemma ollut. Kun korotus oli poistettu, niin hän oli laittanut kaksi pottaa päällekkäin joten hyvät on hoksottimet.  Leikkipäivä lähenee ja saan vietyä matkayllätykset "salarakkaille", heitä on muuten ollut tosi kova ikävä!

Tänään minut on myös hyväksytty Netti-Kahvilaan joka on sellainen suljettu piiri jossa on muutama henkilö jotka vaihtavat mielipiteitä ja kirjoittelevat elämästään. Jännittää vähän, kun en ole aikaisemmin sellaisissa mukana ollut. Pääseehän siitä pois jos ei tunnut kivalle.

Tarttis alkaa pestä ikkunoita, mutta taivaalta ropsauttelee vettä aina silloin tällöin, niin ehkä se on jätettävä tuonnemaksi. Huomenna taas aika vähän kortilla, kun sydänystävä tulee visiitille hänellekin on matkayllätys.