On ollut sen verran menoa, ettei tahdo ennättää päivittää blogia. No - nyt on hetki aikaa. Viikonloppuna tuli oltua rannalla, niin pitkään että selkä vähän kärvähti. Oli niin hyvää seuraa etten huomannut istuvani koko ajan sama kylki aurinkoonpäin. Onneksi ei kuitenkaan pahasti palanut.

Eiliseksi tuli yllätysmeno leikkimään ja siellä oli riemu ylimmillään. Oli mansikoiden säilömistä talveksi ja salarakas oli oikein mestari siivomaan mansikoita. Vauhti jolla se tapahtui oli todella kunnioitettava. Välillä työmiehet saivat syödä mansikan. Pelattiin African tähteä ja minä hävisin sen pelin olin rahaton ja sain pieniä lukuja, etten ehtinyt kotipesään kun salarakas löysi vihdoin viimein African tähden. Pikkusen oli väsymystä ilmassa, mutta lähtivät mustikka retkelle lähimetsään, että iltarutiinit toimisivat rauhallisesti. Lähdin ajalemaan kotiin mukana Leenan päivä kukkanen joka nyt on uudella lasipöydällä parvekkeella. Sovittiin, että yökyläilyä voi harrastaa, kun heille sopii. Kuullosti, että kaikki haluavat tulla paitsi vauva, kun täältä ei saa tissimaitoa. Jää nähtäväksi, että kuka se ekaksi tulee mun kaveriksi...?

Fysioterapia oli eilen ja täytyy sanoa, että olen löytänyt aivan erinomaisen henkilön joka oikeesti osaa auttaa!!! Issiasvaiva alkaa olla jo paljon parempi!!!