Sain mukavan sähköpostiviestin tänään, nimittäin pikkuveljeni Antin vanhimmainen Mikko ilmoitti, että hänelle ja Johannalle kuuluu oikein hyvää ja kesäkuun alussa heitä on kolme. Joten pikkuveljeni Antista on sitten tulossa vaari laitoin onnittelutekstarin, mutta tämän kautta vielä kolme kertaa HURRAA, HURRAA, HURRAA kyllä vauvat on ihania.

Äidille oli Mikko myös soittanut ja kertonut iloisen uutisen ja sanonut, että tietoa saa levittää joten äiti ennätti jo soitella. Minun iässäni on ihanaa kun on noita pieniä rakkaita, vaikka omia lapsia ei olekaan, niin maailma on täysi lapsia joita rakastaa.

Sukuun on siis tulossa ensivuonna ainakin kaksi vauvaa, nimittäin vanhimman veljeni Pekan nuoremmalle tyttärelle on tulossa esikoinen varmaan joskus maaliskuussa.

Äsken olin kauppakeskus Columbuksessa enkä ostanut muuta kuin yhden pehmisjäätelön kävelin edes takaisin ja tulin siihen tulokseen, että "voi tätä tavaran paljoutta ja turhuutta" toivon äitini sanoin, että "kohta on pyhät lusittu" pääsee jälleen normaaliin elämään.

Tälläsin itseni telkkarin ääreen kun Kauniit ja Rohkeat piti alkaa, mutta ei alkanutkaan nimittäin mun telkkarista. Tarkistin ensimmäiseksi, että tv on ehjä töpseli ja antenni ovat seinässä joten vika on antenissa. Soitin oitis huoltoon, mutta huoltomies alkoi inttämään minulle että ei se hänelle kuulu, - isännöitsijä on tietysti jolle voi viestin laittaa mutta se ei ole illalla työssä. Viesti on isännöitsijälle lähtenyt toivottavasti tulee kuntoon jouluksi muuten on talossa monta kiukkusta ihmistä minä mukaan luettuna.

Äiti soitteli myös kertoi, että lääkäri ei ollut uusinut lääkettä pissavaikeuksiin oli perustellut että se on haitaksi sydänlääkitykselle, mutta äiti oli saanut kokeeksi vaippahousuja jos niiden kanssa pärjäisi paremmin jos ne sopivat, niitä pitäisi saada ilmaiseksi olisihan se pienellä eläkkeellä olevalle suuri helpotus.

Täytyy mennä koittamaan joko se telkkari toimii . . . . miten sitä on tullut ennen toimeen kun ei ollut ollenkaan?

Huomiseen, heippa.