Ulkona sataa oikeata räntää joten tänään on sisähommia. Huomiseksi on ohjelmassa Öljyntorjunta - kurssi jonka järjestää WWF ja Villiruusu Sosialidemokraattinen ympäristöliitto ry. toivottavasti ilma vähän parempi, vaikka jos öljyonnettomuus sattuu, niin ei se juuri ilmoja kysele.

Tämän kertainen Valokuvatorstain kuva-aihe on Arki ja kuva löytyy täältä. Oli helppo aihe, kun jokapäivä nökötän tän tietokoneen kimpussa.

Äidiltä tuli illansuussa vielä tekstari, että "oppii se muorikin", niin kuin ensimmäinen viesti kertoi. Tänään on salarakkaan isommalla pikkusiskolla se oikea syntymäpäivä jota me vietettiin jo viime lauantaina. ONNEA, ONNEA, ONNEA, ONNEA, ....... ainakin miljoona kertaa. Vuosia kartuu kokonaista kolme vuotta nopeasti aika kuluu, kun sain kutsun illalla mennä takaisin, että nyt on merkit sellaiset. Salarakas veteli silloin unia täysillä koko yön minä tosin heräilin ja jännitin, että miten kaikki menee. Aamulla kun herättiin, niin tieto oli jo tullut pikkusiskon syntymästä. Salarakas ei silloin vielä paljon puhunut, mutta kun vaihdoin vaippaa ja pesin alapesua, niin puraisi minua käteen (taisin tehdä sen jotenkin erilailla johon oli tottunut). Kerroin hänelle, että pikkusisko on syntynyt ja isi tulee kohta häntä hakemaan katsomaan pikkusiskoa. Taisi hän narrata minua, että mitä syö aamiaiseksi näytti kaapissa keksipurkkia ja minähän annoin ei sitä pikkusiskoja ihan joka päivä synny.  Siitä on kulunut jo kolme vuotta, kyllä aika vierii nopeasti....!