Olen saanut nauttia monena päivänä ystävien vierailusta! Ihanaa omistaa paljon ystäviä ja kiva kun saan tavata heitä ennen reissua. Eilenoli muuten vuosi kulunut siitä, kun mulle sattui se haaksirikko tämän päiväisten vieraiden kanssa pohdittiin sitäkin, että miten siinä niin kävi? Tapaturmia on hyvin vaikea ennustaa etukäteen joten jos silloin itse olisi saanut valita, niin toki mieluimmin olisin mennyt reissuun. Nyt sille haaverille jo voi naureskella, mutta silloin ei kyllä naurattanut yhtään.

Olisi ihanaa jos saisi kaikki kaverit matkalle mukaan, mutta eihän ne ajankohdat ikinä kaikille sovi, mutta saan kuitenkin yhden kaverin tulemaan vähän myöhemmin....  Asunnonvälittäjä soitteli muutama päivä sitten, että hänelle on tullut peruutus isommasta, siis sellaisesta että on kaksi makuuhuonetta ja kylppäriä joten hieno juttu. Kumpikin voi nukkua ihan omassa rauhassaan.... voihan se olla, että toinen vaikka kuorsaa....???

Sain eiliseltä vieraalta aivan ihanan ruusukimpun laitan sen kaikkien iloksi tänne. Taustalla Miinä Äkkijyrkän "kevätjuhla kangasverhot.