Lomalla%20Multialla%20027.JPG

Klikkaa kuvaa, niin näät missä seikkailin!

Kotona vihdoin, siis sivistyksen parissa. Reissu meni muuten hyvin, mutta ilmat olisi saanut olla vähän paremmat. Mökkeröltä lähdin jo eilen sukulaismiesten luokse juhannuksen viettoon. Syötiin hyvää ruokaa ja saunottiin ja pidettiin sadetta. Taisi ukkonenkin jyrähdellä. Olihan mulla sänkykaveri joka hiipi aamuyöllä viereen sellainen karvainen "netti" - koira. On muuten aivan hullu autoihin haluaa tulla kyytiin, vaikka kuka lähtisi.

Sahrajärvellä on sellainen Kiiskilän näkötorni joka on Eu-rahoilla rakennettu nähtävyyspaikka "ei missään" kävimme siellä postinhakureissulla ja yllätys yllätys siellä olikin kotakahvila auki juhannuksen kunniaksi. En kiivennyt torniin, kun oli juuri ukonilma nousemassa, mutta ehkä tuonnempana "jos sattuu mökkeröllä olemaan sellainen tauko, ettei keksi yhtään mitään tekemistä", niin silloin kiipeän myös tuonne ylös.

Lomalla%20Multialla%20086.JPG

Olihan siellä isäntä ja emäntä jotka piti kävijöistä huolta!

Lomalla%20Multialla%20096.JPG

Pidettiin sadetta vähän aikaa ja kannatuksen vuoksi juotiin kahvit!

Kuvia klikkaamalla näkyy muutakin reissussa nähtyä. Pyykit pyörii koneessa ja astiat tiskikoneessa on se vaan ihanaa, kun pääsee omaan sänkyyn nukkumaan. Heippa.