Tämän päivän Hesarissa uutinen, että Kuusamossa oleva Nettikarhu Niisku on saanut kaksi pentua. Heitä voi seurata Kotkan lento -yhdistyksen pesäkamerasta! Uutisen mukaan nimiehdotuksia otetaan vastaan.

Muuten aamu lähti käyntiin tavanomaisesti, siis nukuin pitkään aamiaisen ja lehdenluvun jälkeen lähdin Valtterin -kirpparille. Ilma oli sitä luokkaa, että hetken mietin taksikuljetusta, mutta päätin lähteä omalla autolla. Moni muukin oli keksinyt saman idean - kirpparilla oli aivan kamalasti väkeä, että tämmöinen pieni-ihminen meinasti monta kertaa mennä virran mukana. Löysin muutaman tarpeellisen tavaran ja yksi jakku olisi saanut olla vähän isompi, mutta ei maksanut kuin euron joten vahinko ei ollut suuri. Viimeista käytävää mennessä tuli tuttu kansanedusta/valtuutettu  vastaan - heidän pöydistään sain Kehitysyhteistyö-pelin lapsille tarkoitetun  50 centillä, vanhan rintakorun yhdellä eurolla. Salarakkaille oli myös toivomus, että josko löytyisi kumisaappaita koko 27 tai isompia - no löysinkin viimeisestä pöydän alta kahdet yhteensä viidellä eurolla sain nimittäin tingityksi yhden euron. Lopuksi vielä suklaata "nurkkahuoneesta" edullisesti näytti olevan vielä viimeistä päivää paljon jäljellä. Heillä on siellä usein ihan käypää tavaraa tosi halvalla.

Kotimatka sujui aivan hyvin, vaikka tiet oli tosi liukkaat. Yksissä liikennevaloissa meni vähän pitkäksi, mutta ei ollut kellekkään mitään vaaraa.  Tuli muistutus, että tarvii pitää tosi pitkä turvallisuusväli sillä nastarenkaista huolimatta, vaikka kuinka jarrutti auto meni eteenpäin. Oikeastaan ensimmäinen kerta, kun pääsi kunnolla kokeilemaan lukkiutumattomia jarruja.

Taisi se talvikin vihdoin tulla, kun lunta satelee.... lapset tykkää!

Löysin Maatalouspoliikka-blogista mahdottoman hauskat pohjalaaset liikennesäännöt!!!