Pieni ihminen - lastenpuoti

On mukana tukemassa Maailman mittainen ry:n toimintaa myymällä kaulakoruja toiminnan hyväksi. Puodissa on lapsille kaikenlaista, käytettyä jotain uutta kaikki hyvälaatuista ja kauniista esillä. Kannattaa poiketa!

Minut yllätti vatsatauti joka vähän hidastaa vauhtia, mutta menne ohi kuitenkin. Olen surullinen siitä, että Oskari ei saanut enempää pisteitä eilisissä euroviisuissa, mutta eihän siellä ikinä ole arvostettu musiikkia, vaan suuret maat jotka äänestää toinen toistaan.... minä en kyllä jaksa niitä viuhtojia ja tempun tekijöitä ollenkaan. Olin sen verran vetämätön eilen, että nukahdin Oskarin esityksen jälkeen sopivasti vasta katsomaan äänestyksen..... se tietää kuitenkin hyvää, että Oskari oli median mieleen! Hänellä on vielä loistava tulevaisuus edessään.

Asensin Skypen myös kännykkään joten minut saa ilmaisen nettipuhelimen päähän, vaikka olen liikkeessä. Jos en ole on-linessa niin jos laitat tekstarin, niin yhteys kyllä nopeasti aukeaa.... on tämä kehitys ihanaa.... uskon kun yleistyy tuo nettipuheluiden käyttö, niin tulee kyllä muutkin puhelimen hinnat alas lujaa vauhtia....

Istun ja siemailen jaffaa.... toivon, että ruoka alkaa maistumaan.... ihanaa päivää kaikille.