Lähdin ajelemaan aamulla koti pääkaupunkia. Mökkeröllä oli tosi viileä yö, kun kävin biovessassa kello viiden aikaan, niin lämpömittari näytti 4 astetta kyllä tuli vilu heti. Sisällä kyllä tarkeni, on nimittäin kaasujääkaappi joka samalla kun jäädyttää, niin mökkiin tulee lämmintä joten nyt ihan sopivasti.

Pistin paikat kuntoon seuraavaa kertaa varten ja lähdin ensiksi naapuriin. Oli treffit siinä ja sain Sadun keräämäät lakat kylmälaukkuun joka tiesi, että en juuri jäädä asumaan matkalla mihinkään ettei pakasteet sula. Poikkesin tosin äidin luona kirkolla ja kotiavun kanssa rullasimme hänen matot varastoon, hän oli viime perjantaina pyllähtänyt nurin kertoi sen minulle vasta eilen. Toivottelin hänelle hyvää päivää ja olihan minulla hänen antamiaan nukkeja autossa, yksi salarakkaalle ja toinen siskolle ja kolmas on kyllä on vähän isommalle tytölle joka asustaa Vaasassa päin. Äiti vielä kyseli, että "minkähän näkönen naama on nukensaajilla" lupasin kertoi, kun pääsevät perille asti.

Eilen vietettiin äidin kanssa päivä mökkeröllä kävin hakemassa hänet poimin hänelle muutaman metsämansikan ja juotiin murukahvit. Äiti kurkisteli kaikki kukat ja uudet huussin raput. Huomasi mökkeröllä kaikki uudet jutut joten muisti pelaa tosi hyvin. Viime kesänä hän ei päässytkään, kun kunto oli niin huono. Meillä oli mukava päivä.

128098.jpg

Nämä mansikat minä herkuttelin jo pari päivää aikaisemmin! Harmi sinne koivikkoon jäi vielä jos naapurin Satu lukee, niin käy keräämässä etteivät mene kokonaan harakoille.

128097.jpg

Lenkillä ollessa näin ihanan perhosen!

Nyt pyykit pyörii koneessa (kun mökkerön kaivosta loppui vesi), mutta onneksi satoi vähän että sauna vedeksi riitti. Täytyy tunnustaa, että blogia on ollut ikävä. Aikamoinen urakka kun kaikki suosikit lukee ajantasalle, heippa.