Suuntaamme tänään naapurin kanssa Somerniemen kirpparille kesäretkelle ja näyttää aurinkokin suosivan! Reissusta myöhemmin enempi, mutta kivaa varmasti on ja aarteita löytyy.

Eilinen päivä meni huoltohommissa, siis siivousta, pyykinpesua, asioilla käyntiä yms. joten illalla olin sitten aivan poikki, vaikka oli pakko katsoa Wienistä suorana lähetyksenä tuleva konsertti. Aivan upeat tenorit sekä sopraano laulajat yritin äsken etsiä ohjelmaa Yle Areenalta, mutta en löytänyt. Olisi ollut hienoa kuunnella se uudestaan. Joten untenmaille menin haaveksien klassisen musiikin tunnelmissa.

Kirpparilla on käyty ja monet ihmeet nähty kuten käärme sikarilaatikossa oltiin pikkusen väsyneitä, kun tallustettiin monta tuntia. Aarteita löytyi esim. löysin mökkerölle sellaisen emalisen vadin ja kaatimen jotka oli valkoista emalia jossa siniset reunat, siis juuri sitä jota olen sinne kerännyt, siis oli pakko ostaa. Salarakkaille löytyi kenkiä sekä mansikoita, tomatteja, leipää ja raparperiä. Kuvasin suurimman ihmeen, siis miksi ihmeessä tämäkin on myynnissä? Olisi toki ollut paljon kuvattavaa, mutta tällä kertaa meni enempi tavaroiden tuijotteluksi, koska niitä oli niin paljon.

Somerniemen%20kirppari%20007.JPG

Olin niin väsynyt, kun tulin että taisi tulla parintunnintirsat otettua!