Tarvii ihan ensimmäiseksi kertoa, kun eilen illalla mökkeröllä sateli vettä, niin kuin monena päivänä. Illalla kuuliin kovaa hakkaamista huussin seinältä oli pakko mennä katsomaan, että kuka se siellä nauloja hakkaa. No, se oli suuri tikka joka yritti saada neljättä aukkoa seinään. Lähti kuitenkin menemään, kun huomasi minut eikä tullut takaisin. Olen ehkä pari viikkoa häntä häirinnyt ettei ole päässyt latoon pesälleen.

Päivä alkoi aamulla aikaisin mökkeröllä, oli nimittäin naapurin Satun kanssa "lakka" treffit laittelin mökkeröä lepokuntoon, siis likapyykit mukaan, tiskasin astiat, kaikki ovet lukkoon yms. sain siinä menemään kaksi tuntia joten kello oli yhdeksän ennenkuin olin naapurin ovella lakkoja autoon lastaamassa. Niin pääsin matkaan ja olin hyvissä ajoin kotona onneksi naapurin mies auttoi minua kylmälaukkujen kanssa, että sain ne ulos autosta. Auton ajoin tietysti aivan portaiden eteen, vaikka meidän talon piha on tosi ahdas.

Parvekekukat eivät olleet kuolleet päinvastain Kliivia työntää uusia kukkia, vaikka keväällä jo yhdet teki nyt siinä on kolme tulossa. Salarakkaat hakivat yhden lakkaerän joten ovat tällä hetkellä jo pakkasessa. Sain ihan mukavan tuliaisenkin heidän pihapensaista muutaman viinimarjan ja kolme mustaaviinimarjaa ja voin kuulemma ne pian syödä. (en ole vielä raaskinut) Muuten meni touhutessa ja salarakas osaa sanoa "ärrän" ja napittaa puseron napit ja laittaa omat sandaalit oikein jalkaansa. Isomman pikkusiskon kengät oli söpösti väärissä jaloissa ja pienempi pikkusisko jo mennä viuhtoi toisten perässä taisi sieltä jo muutama sanakin tulla.

744770.jpg

Kuva lisätty 17.7.2007 ja salarakkaan tuomat tuliaiset on syöty, siis kolme mustaa- ja kahdeksan punaista viinimarjaa! Kiitos, hyvälle maistuivat.

Nyt en jaksa laitella kuvia, mutta pikapuoliin....? Heippa.