Tämän päiväinen leikkipäivä muuttui retkeksi Haltialan tilalle katsomaan kotieläimiä ja ruokailemaan Ranvintola Pehtooriin. Salarakkaiden kanssa ihmettelimme traktorit, lehmät, hevoset, lampaat, kanat, possut, kilit sekä vielä pässikin sai meidän kädestä heiniä. Leikkipuiston puueläimet saivat myös meistä seuraa. Salarakkaan isikin kiipesi yhden hevosen selkään - kesti se. Ravintolassa söimme hyvän lounaan jossa kaikki söi mitä halusi ja niin paljon kuin halusi. Salarakkaiden äidin ei tarvinnut tällä kertaa tiskailla eikä korjailla pöytää tyhjäksi joten hänelle myös helpotuspäivä.

Syönnin jälkeen alkoi jo "salarakkaiden" suupieliä haukotus venyttää pikkusisko nukahti autoon ja salarakas minun kainaloon "muumilaivaan".

Muutama kuva seikkailupäivästä! Kaunis kirjava kukko.

115450.jpg

Ja possu.

115449.jpg

Päivä oli toiminnanpäivä taas sieltä parhaasta päästä ja nyt minä sitten päivystän täällä kotona, että milloin H-hetki oikein käynnistyy, niin minä ponkaisen matkaan Yariksella. Huomiseksi sovittiin iltapäiväretki jos ei muuta kuulu ennen sitä josta sitten huomenna enempi. Heippa.