Aamu valkeni kauniina lisäksi olo tuntui jo paljon paremmalta. Lähdin kirpparille Waltteriin Aleksis Kivenkadulle siellä oli paljon ihmisiä. Törmäsin ystävääni Ritvaan hän oikein kirpparifriikki nimittäin kellään en ole kotonaan nähnyt niin paljon tavaraa kuin hänellä. Katselimme yhdessä pöytiä, minulle vastaan tuli "salarakkaalle" sopivat juhlakengät, soitin varmuuden vuoksi luvan, että ostanko? Salarakkaan isiltä tuli myöntävä vastaus koska hintakin oli kohdallaan yhden euron. Itselleni ostin rintakorun näyttää vanhalle, mutta tiijä heistä. Ritva antoi minulle "lasisentuikkukynttilänmaljan" ikään kuin lahjaksi, mutta hänen uskontonsa kieltää onnittelemasta syntymäpäivän johdosta. Otin lahjan vastaan ja menimme yhdessä kirpparin kahvioon kahville sitten minulla oli jo kiire kotiin,  koska vaikuttajanaisia Pirkko, Pirjo, Eila ja Kirsti oli tulossa iltapäiväkahveille.

Paistoin patongit ja laittelin "herkkuja" pöytään kaikki tosin kaupan hyllyltä, nuo patongitkin olivat esipaistettuja. Leidit tulivat ja kävimme vilkkaan keskustelun Invalidiliiton liittovaalista joista vieraistani Pirkko Kuusela nro 12 on myös valtuustoehdokas. Tenttasimme häntä oikein perusteellisesti ja hyväksi havaittiin täältä tulee varmaan ääniä enemmän kuin yksi. Rakastan vaikuttamista - toivonkin että vammaisjärjestöjen kentässä alkaa kunnon politikointi hyvät kyvyt on saatava esiin vanhoillisten on aika väistyä toiminnasta.

Lukijani jos kuulut missäpäin suomea tahansa Invalidiliittoon ja sinulla on mahdollisuus äänestää, niin äänestä oman alueesi ehdokkaita, olkaa kriittisiä!

Äitikin soitteli oli jo käymässä nukkumaan toivottelin hyvät yöt, mutta unohdin kertoa että kellot täytyy kääntää talviaikaan siis tunti taaksepäin, omat jo vaihdoin valmiiksi.

Tässä kaikki tänään, heippa.