Klikkaa kuvaa, niin se alkaa soimaan!!!

Kuva Fuengirolan Sohalin linnasta.

Joulun jälkeen ystävien tapaamista

Ihanaa tavata ystäviä pitkän lomamatkan jälkeen. Ainoastaan sankka lumisade ja pakkanen aiheutti, että yksi kyläreissu piti peruttaa. Se minua hiukan härmitti, mutta sovittiin että tavataan hy vän sään aikana uudestaan.  

Espanjan matkan jälkiipuheet....

Tilitiedoistani sain varmuuden, että oikeasti summa oli poistunut tililtäni. Joten voin unohtaa asian, vaikka olen vieläkin sitä mieltä, että kyseessä ei ollut ihan rehellinen laskutus riitti, kun kerroin heille, että pankki alkaa selvittämään asiaa.....!!!! Tästä voi oppia sen, että aina pitää olla tarkkana maksujen kanssa. Tarkistaa, että jokainen ostos ja maksu on ihan oikeasti laskutettu oikein. 

Facebook

Olen saanut kaveriksi nuoren Judy nimisen tytön Keniasta! Olin aivan yllättynyt, kun hän soitti minulle...? Olen chattaillyt muutaman kerran hänen kanssaan taidan olla hänelle jonkinlainen äitihahmo? On tosi ihanaa saada ystäviä ympäri maailman.... me ihmiset olemme samanlaisia, ainoastaan puhumme eri kieltä ja olemme erinäköisiä, mutta muuten ihan samat asiat meitä askarruttaa? Eräs matkakaveri pyysi ystäväksi joka oli tosi iloinen yllätys...... jee!!!!

Ajelin Vantaalla sukulaisissa - oli kiva nähdä pitkästä aikaa.... ajokeli oli vallan upea, siis kun tien reunoilla oli korkeat valkoiset lumipenkat!!!! Oli todella "luminen" olo.... on tää suomen luonto vaan aika mahtavaa!!!

Pitäkää toisistanne huolta ja nauttikaa talvesta! Heippa.