Huvivenesataman tuntumassa oli tälläinen näyteikkuna!!!

Kukahan selvittää mitä nuo kaikki solmut ovat?

Chatti maailmalle....

Illalla meni myöhään chattailessä maailmalle rakkaan ystävän kanssa aika kului todella nopeaan.... kun on hyvää seuraa, niin ei tajua ajan kulua!!!

Heräsin kuitenkin ajoissa, kun oli päivälle vaikka minkalaista ohjelmaa.... aluksi ajattelin pitää siivouspäivän. Pyykit pyörimään koneeseen seuraavaksi oli lattian pesun vuoro, kun ei ole mulla täällä imuria ja pölyt täytyy saada pois nurkista..... ? Olin jo sopinut, että on vähän kiire Suomikeskuksen avajaisiin joten piti nopeasti hoitaa kotihommat. Sitten se tapahtui, nimittäin kesken pyykkikoneen pyörimisen ihmettelin, että miksi kone sammui? Ajattelin, että sähköhäiriö, mutta se ei ollut se. Vesi oli pantu poikki yllättäen.... olin juuri alkamassa lattian pesemisen ja sen jälkeen tarkoitus oli mennä suihkuun.... Kyllä siinä muutama ärräpää lensi!!!!!! Hampaiden pesuun oli pisara pullovettä, mutta sitä oli vain pisara. Kauhu hiipi sisimpään, että mitäs nyt tehdään? Menin facebookiin valittaan asiasta. Puolen tunnin kuluttua se vesi sitten palasi ja mulla olikin jo hirmuinen kiire, että ehdon Suomi keskuksen avajaisiin....!

Ehdin avajaisiin kuuntelemaan,  kun Orisevien kuoro esiintyi ja Jorma Pulkkinen kuulutti kameramiesten hääriessä edessä, niin etten mitään juurikaan nähnyt. Sain ravintolasta istumapaikan, että ei tarvinnut seisoskella koko aikaa. Örisevan kuoron konserttissa olin myös viime syksynä silloisen kämppikseni kanssa ja siitä illasta alkoi varsinan farssi johon en enää palaa täällä.

Rasvaluento

Lähdin kohti Reflaa, kun siellä oli se rasvaluento. Meno matkalla poikkesin yhteen kauppaan ja ostin itselleni uudet pitkäthousut musta ja kokoa pienemmän, kun aikaisemmin. Jeeeee!!!!! Tässä on pakko tuulettaa. Seuraavaksi siis Reflaan kuuntelemaan sitä puhujaa jonka nimeä en muista, mutta ammatti oli ekonomi hän  oli valaistunut terveydellisen ruokavalionsa kanssa ja nyt luulee, että koko maailma on siitä kiinnostunut.... Istuttiin ystäväni Annelin kanssa ja me ei kyllä ostettu tätä juttua!!!???

Päivä hurahti sellaisella vauhdilla, että en ehtinyt edes uimaan. No huomenna altaalle.... Ihan kohta laittan itselleni murukahvin ja otan Guajiro likööriä joka on muuten valmistettu Aronia-marjoista joita kasvaa myös suomessa ja ovat todella vitamiinirikkaita, siis lääkkeeksi ......??? Uskokoon ken tahtoo...

Tämmöiset kuulumiset tänään, heippa!