Mökkihistoriani aikana en ole koskaan vielä tähän aikaan käynyt mökkeröllä, mutta nyt olin yötä enkä palellut vaikka ei lämmitystä olekaan. Lunta oli vielä navettarakennuksen edessä iso kasa joten latoon en päässyt, mutta onneksi oli saunapuita jätetty viime syksynä vähän lähemmäksi, niin saunominen onnistui. Laitoin vedet myös ensi kertaa itse - homma onnistui vaikka vähän kuuma tuli. Huomasin, että linnunpönttöön oli jo asukkaat tulleet kovasti kantoivat pesätarvikkeita taisi olla leppälintu pariskunta. Naapurin asukkaat kävi tervehtimässä. Tiellä kiemurteli käärme en tutkinut tarkemmin mitä lajia oli. Yhdessä tienhaarassa näin paikallaan olevan vanhan miehen istumassa, luulin häntä ensiksi variksenpelättimeksi - huomasin kuitenkin, että postia odottaa tulevaksi.

Mökkerölle matkasin äidin vuoksi koska hän on sairastellut viimeksi tuli sairaalasta sydänoireiden vuoksi ja kotiin tultua sai aivan kamalan vatsaoksennustaudin sieltä sairaalasta. Olin hänen kanssaan useampana päivänä vähän käytiin kävelyllä ja täydentämässä vaatevarastoa. Tänään kävin hänen kanssaan vielä lääkärissä jonka jälkeen ajelin kotiin joten taas odottaa pyykkikasa kylppärissä pesua.

Semmosta tänään, taidan mennä laittamaan sen pyykkikoneen pyörimään sillä huomenna ei ennätä kun on leikkipäivä Korsossa. Heippa.