Allakkamerkinnän mukaan oli tarkoitus mennä Kumpulan siirtolapuutarhaan Eilan ja Matin mökille, mutta eilen illalla Eila soitti, että vettä on ja luvattu myös jatkossa. Joten aamu kun valkeni, niin lähdin uimaan Vuosaaren uimahalliin siellä ei onneksi sade haittaa. Kävin myös Columbuksen kauppakeskuksessa ruokakaupassa ja laittamassa siskoni Liisan synttärikortin postiin.

Ostin Iltasanomat kun kannessa oli kuvia Copeteriline-onnettomuuden uhreista huomasin että yksi oli entinen työkaveri. Ei sitä näköjään kukaan tiedä mitä milloinkin tapahtuu. Surullinen juttu kaiken kaikkiaan.

Äitikin on soitellut tänään parikin kertaa, ensiksi että oli kerännyt taas niitä mustia viinimarjoja ja sitten illansuussa kun telkkarikanava näytti lumisadetta, eikä voinut kisoja katsella. Muisti kertoa, että on lääkäri aika tilattu ensi viikon keskiviikoksi terveysasemalle kun leikattu silmä "ryppyilee" päiväkeskuksen väki on luvannut kyyditä. Naapuri oli myös tuonut hänelle vattuja. Äidistä on mukavaa kun marjat kävelee kotiin. Oli soittanut Antillekin ja kysellyt miten polvipotilas jakselee.

Sain äskettäin Skype-puhelun salarakkaalta hän jutteli pitkät jutut oli isän ja pikkusiskon kanssa kotona, äiti oli lenkillä. Hyvänyön toivotuksiin lopetettiin puhelu.

Vois huomenna jo olla vähän valoisampaa ja taivaan hanat kiinni. Heippa.