Sain eilen salarakkaat yllätysvierailulle ja sehän piristää kummasti. Tuliaisiksi sain ihani piirustuksia sekä salarakkaan itse leipoman pullan. Maistoin sitä juuri ja oli herkullista! Pienin pikkusisko leikki kanssani leikkiä, että "Leena ei saa mua ikinä kiini" kyllä hän aina livistikin paitsi yhden kerran melkein sain kiini ja siitäkös meille naurua riitti. Häntä huoletti, että milloin minä tulen terveeksi. Lupasin aivan varmasti tulevani terveeksi, kunhan luut luutuvat!

Tänään olen noussut ajoissa, ehkä siksi että kävin illalla aikaisin huilimaan. Muutaman kerran yössä tulee tehtyä vatsaharjoituksia, kun punnerran ylös sängystä vähän verryttelemään kun kädet puutuvat, kun ovat vähän hankalassa asennossa. Suihkussa kävin myös aivan yksin - tukan korkeudelle saan vettä joten shamppoot saa pestyä suurin piirtein hiuksista, mutta selän ja jalkojen pesu saa jäädä tulevaisuuteen, kun paremmin kädet liikkuu. Tämäkin on jo paljon enemmän kuin viime viikolla.

Huoltomies melkein lähti oven takaa, kun en "mersullani" päässyt nopeasti ovelle. Onneksi soitti vielä uudestaan ovikello sillä hän kuvasi haljenneen putken, joten tänään varmaan se tulee uusi.

Valokuvatorstain kuva tuli tänään otetuksi ja se löytyy täältä: aiheena tutkielma esineestä. Otin kuvia hyvin ajankohtaisesta esineestä - vähän oli hankala kuvat, kun ei ollut kädet kunnossa, mutta ovat kuitenkin itse ottamat!!!

Ps. ei tullut putket kuntoon huoltomies kävi kuitenkin kertomassa asian. No odotellaan huomen aamuun, enkä uskalla panna enää astianpesukonetta päälle, ettei tule katastrofia!