Iltapäivällä lähdin salarakkaiden luokse näyttämään autoa. Salarakas oli päiväunilla joten hänen pikkusiskon kanssa saatoin vähän aikaa leikkiä, kyllä oli taas kasvanut viime kerrasta. Konttaaminen sujui satalasissa koko ajan ja ääni se on jotain jota ei uskoisi pienestä tytöstä lähteväksi taisin äänen sanoakin, että aivan kuin variksenpoikanen kun huutaa ruokaa.

Salarakas heräsi päiväuniltaan, sitten katsottiin autoa ja näpelöitiin nappuloita pariinkin otteeseen. Välillä leikittiin korjaamoa - pantiin ilmaa ja tarkastettiin ilmat monesta lego-autosta. Kyynärsauvasta tuli hevonen jolla voi ratsastaa ja antaa heiniä kun hepalle tuli nälkä. Yritettiin, että salarakas ilmoittaisi milloin tarttis mennä vessaan, mutta kyllä hän ilmoitti mutta se oli jo housuissa tai nurmikolla. 

Vähän ennen lähtöä kyselin "salarakkaalta" mitä jos lähtisi minun luokse yökylään, mutta taisi äiti voittaa kun hän hyvin asiantuntevasti sanoi, että "siihen Toyotaan mahtuisi äitikin". Katsotaan jos tänä kesänä myöhemmin onnistuisi... toivossa on hyvä elää.

Ennen lähtöäni hän vielä halusi kovasti kurkistaa autoa mutta turvallisesti äidin kädestä kiinni pitäen. Suukon sain hyvästiksi.

Äitini soitteli ja hänelle kerroin salarakkaiden metkut aivan tuoreeltaan.

Hellettä toivottavasti huomennakin varmaan meri kutsuu uimaa, heippa.