On tuntunut tosi kurjalle, kun yhteys oli poikki maanantaista lähtien. Suorastaan oli kärsimystä, kun ei päässyt lukemaan sähköpostejaan eikä päivittämään blogia.

Maanantai-iltana olin mielenkiintoisessa Helsingin lautamiehet ry:n järjestämässä koulutustilaisuudessa Helsingin Pelastuskoulun toimintaan tutustumassa. Oli tosi mielenkiintoista tietää miten "brankkareita" koulutetaan. Muistuu mieleen - 70 luvulta, kun nuorena asuin Kalliossa, Viidenellälinjalla ja käytiin tyttöjen kanssa ravintola Bistrossa aina silloin tällöin nykyisin taitaa olla paikalla eri ravintola. No, siihen aikaan oli naama vielä nuori joten aina silloin tällöin joku lähti saatille. Jatkoja pidettiin usein minun luona ehtona oli, että jos jaksaa kantaa ylös, siis viidenteen kerrokseen, niin kahvit tarjoan. Yleensä kukaan ei jaksanut, vaikka siihen aikaan olin huomattavasti kevyempi, kuin tänään. Yhden kerran sitten sattui sellainen kaveri, että heitti mut olkapäälleen ja heittämällä juoksi viidenteen kerrokseen eikä ollut edes hengästynyt. Illan kuluessa selvisi, että hän oli "palomies". Oli muuten erinomaisen kiva kaveri, niin täytyy ollakin ei noin vaikeaan tehtävään ihan kaikista olisikaan. Muistelen häntä lämmöllä vieläkin mahtaakohan olla palomiehenä?

Eilinen päivä meni edestakaisin juoksemiseen nimittäin modeemi oli testattavana, että toimiiko ja Columbuksen Expertillä. Heillä ei ole liikkeessä mahdollista testausta tehdä, mutta eräs tosi ystävällinen myyjä lupasi testata sen kotonaan eikä maksanut mitään. Olen etsinyt astianpesukonetta joten päätin sen sitten häneltä ostaa. Itselle tuli hyvä olo siitä, että joku aivan tuntematon ihminen auttaa.

Tänään oli sitten Vuosaaren eläkkeensaajien tilaisuus. Tuli mieleen, että ehkä ei ihan minua varten on sen verran köykäistä ohjelmaa ainakin tällä kertaa. Olen mennyt takaisin sovitteluharrastukseen ja ekat jutut ovat tulossa postissa. Voi olla, että eläkeläisryhmä jää vielä toistaiseksi vähän vähemmälle huomiolle.... ehtiihän niihin vielä jos elää saa.

Nyt aivan helpottunut olo, kun pääsi vihdoinkin päivittämään. Heippa!