Aamu meni tutkiessa nettiä tällä kertaa poltteli etelänmatkat, josko sitä johonkin lämpöiseen maahan lähtisi kevään korvalla? - Pikkusisko soitteli ja matka on sitten varattu samaan paikkaan jossa olimme syksyllä, siis tänne.

Vaihdoin sitten kakkoskännykkäni operaattoria sillä entisellä on alkanut olla sietämätöntä soitella koska linja koko ajan pätkii numero säilyy ennallaan.

Eilen illalla minua nauratti, kun äidin kanssa kävin tavanomaista iltapuhelua hän kertoi, että "täytyy juoruta" on kuulemma kävelykaverin pihassa ruvennut olemaan auto vakituiseen ja miehen kanssa liikkunut. Syy selvisi miksi ei ole ennättänyt lähteä lenkkikaveriksi. Toivon, että hän jossain välissä ehtisi - kotiavut ovat kyllä muutaman kerran käyttäneet kun äiti niin mielellään lähtee. Jutustelu eteni - että jos äiti löytäisi jonkun "papan" kaveriksi, niin siihen kuului hirveänaurunhihitys kohtaus ja äiti sanoi, että "minä mieluummin seurailen syntyviä vauvoja".

Täytyy muistaa panna kortti postiin "salarakkaalle" nimittäin hänelle tulee kohta kolmevuotta täyteen. Lahja tulee sitten perästä nimittäin kun posti tuo sen ensin minulle. Muistan hyvin kun hän syntyi olin Siuntion Kylpylässä eduskuntavaalien merkeissä Arjan vaalivalvojaisissa. Puhelin soi aamuyöstä "salarakas" oli syntynyt kotimatkalla menin käymään ja me rakastuttiin heti.

Tässä kaikki, heippa.