Siis tänään on todellakin tämän vuoden toiseksi viimeinen päivä. Joka valkeni täällä Helsingin horisontista katsottuna lämpimänä ja lumettomana. Poikkeuksellinen sää on minulle mieleen, sillä "sisäruokintakautta" on voinut lykätä. Ulkona oikein lystikseen kävelee, kun ei ole pahemmin liukasta. Illalla olin jo saanut kutsun Aino-ystävältä lounaalle menosta joka aikaisemmin jätettiin pöydälle, kun kutsuja oli niin paljon.

Ystäväni asuu lähellä olevassa lähiössä joten matka taittui nopeasti ohitin matkalla talon jossa tapahtui kaasuräjähdys jossa yksi mieshenkilö kuoli. Talon seinässä oli mustaa nokea muuten ei ohikulkija olisi mitenkään sitä huomannut. Ihmisillä on monenlaisia ratkaisuja omasta elämästään, mutta tämä tapa oli vaarallinen lähiympäristölle jota tekijä tuskin oli ajatellut.

Perillä oli ruoka lähes valmiina siinä syödessä herkkuruokia ja keskustellessa aika hurahti nopeasti. Aloin tekemään kotiinlähtöä. Sitä ennen olin ottanut paljon valokuvia Ainon keräily enkeleistä joita myöhemmin laitan myös tänne blogiin. Ystäväni lähti myös melkein samaa matkaa, sillä hän käy tekemässä vapaaehtoistyötä vanhainkodissa siellä monta mummua ja pappaa odotteli hänen tuloaan.

Semmosta tänään, heippa!