Aamulla nukutti pitkään vähän oli outoa kun Hesari ei kolahtanut luukusta, mutta eilen en ennättänyt lehteä juuri lukea, niin luin sen sitten tänään. Soittelin äidille miten oli aatto mennyt hän oli katsellut telkkaria ja tutkinut joululahjoja. Sirkka oli poikennut päiväkahvilla ja Pentti oli käynyt kauppa-asiat. Pekka ja Liisa oli soitellut aattona. Päivitin hänelle oman aatonvieton "salarakkaiden" kanssa, niin lähdin sitten lenkille ulos. Olipa hieno ilma tunnin lenkin tarvoin lumessa taivas oli mereltäpäin aivan musta ja muualla paistoi aurinko harmitti kun kamera ei tullut taskuun mukaan.

Kotiin tultuani kaivoin kaapista ruokia joita sain eilen evääksi. Päivä on muuten mennyt telkkaria tuijotellen illalla tulee tv-2:lta Sibelius jonka on ohjannut Timo Koivusalo ajattelin vielä sen katsoa jos pysyn hereillä.

Äiti oli menossa nukkumaan ja soitteli hänellä oli huoli,  kun Liisan antamat mustat pitkät kalsarit ovat hukassa? Toivottavasti löytyvät muuten äidin päivä oli mennyt hiljaiselon merkeissä kun ei ulos ollut uskaltautunut lumisateen vuoksi.

Huomenna lähden Jatalle ja Kurrelle syömään herkkuruokia ja katsomaan miten talorakennus on edistynyt? Heippa.