Aamulla heräsin kännykän pirinään olin nimittäin lähdössä vaalitoimikunnan äänestyspaikalle erääseen helsinkiläiseen vanhainkotiin. Herätys oli aikaisin koska en ollut varma pystynkä kädellä toimimaan, mutta ihme ja kumma "ropit" oli auttaneet käsi oli jo entisellään.

Ulkona oli reilunpuoleisesti pakkasta ajattelin,  että soitan sieltä uudesta matkapalvelukeskuksesta kuljetuksen, mutta sepä tökkäs heti. Profiili ei ollut siirtynyt oikein olin jälleen joutunut keräilyyn. Kuljetuksen tarve minulla on yleensä äärimmäisen huono sää, kova pakkanen tai jotain muuta hankaluutta. Tänään se oli pakkanen ja vasta satanut lumi. Lisäksi keskuksen vastaaja oli erinomaisen epäkohtelias joten mitta tuli täyteen nopeasti. Siitä paikasta kirjoitin sähköpostiviestin sosiaalityöntekijälle, että miten tässä näin on käynyt? Ensi viikolla on vammaisneuvoston kokous joten on hyvä,  että sattui omalle kohdalle, tietää viestiä kaupungin virkamiehille asiasta. Edellisestä sisuuntuneena lähdin kohti autotallia lumihangessa rämpien pääsin autolleni joka lähti pakkasesta huolimatta käyntiin, ennätin ajoissa vaalipaikalle.

Äiti soitteli ja kertoi, että pakkasta on Multiallakin ja Pentti-veli menee vasta huomenna viemään äidin ruokaostokset, kun on kuulemma hurahtanut tietokoneeseen ja  Antti-veljen poika  Ville  opettaa uusien välineiden käyttöä. Äiti ihmetteli myös, että ei ollut saanut pikkusiskoon Sirkkaan yhteyttä, minä arvelin,  että taitaa olla "hurvittelemassa" ja kännykkä kiinni. Laitoin Sirkalla tekstarin, että äiti kaipailee....!

Kirsti ystävä soitteli  pyysi huomiseksi syömään hernesoppaa lupasin mennä. Salarakkaiden isi soitteli myös kyseli, että onko käsi vielä kipeä? Kertoi myös, että salarakkaan pikkusisko on oppinut uuden sanan "mummo" varmaan mummoista on mukavaa. Minullekin puhui puhelimeen siansaksaa josta en saanut mitään selvää, mutta asiaa tuntui olevan. Oli kuulemma toisella kädellä tietokoneen näppäimistöä ramplannut ja samalla puhui kännykkään. Niinhän me aikuiset tehdään. Sirkka soitti oli jo menossa kotiin lupasi soitella äidille...! Semmosta tänään, heippa.