Olen tänään miestiskellyt sitä miten viime vuonna oli kaikki aivan kamalasti. Ensin katkesi vasen olkavarsi ja sitten oikea - peruuntui matka ja sen jälkeen sairastin lähes tähän päivään asti, kun selän kovasta rasituksesta johtuen issias suuttui aivan kamalaksi. Tasan vuosi sitten tilanne oli aivan mahdoton, mutta siitä selvittiin ja pääsin tänä vuonna matkallekin.

Elämä kummasti järjestää kaikenlaisia sattumuksi - se on sitä tosielämää.

Tähän päivään kumminkin - hammaslääkärillä käyty ja onneksi ei ollut kuin yksi paikattava ja hammaskiven poistoa, mutta kun kyseessä on kunnallinen, niin sitä parhaassa tapauksessa joutuu odottamaan puolivuotta. Toivottavasti ei ennätä tulemaan paljon lisää, kun sitten taas koko rumba alusta.... tuo kaupungin systeemi on vähän etten sanoisi outo!

Oon muuten ihan hulluna oviin!

(kuva fuengirolasta ja kuten huomaatte, niin luiska on joten vammaiset pääsee myös sisälle, mikäli jaksaa kiskoa rautaoven auki?

Antavat toivoa uudesta salaperäisestä, että mitähän sieltä löytyy!

Tänään tapasinkin sattumoisin entisen työkaverin (miehen) hänen kanssaan varmaan keksitään jotain kivaa yhteistä tekemistä tulevaisuudessa. Ensi vuonna ehkä ollaan yhtäaikaa eräässä tietyssä paikassa? Jos kaikki suunnitelmat toteutuu, niin aivan ihanaa!!! Kyseessä ei ole kuitenkaan mikään romanssi, ettei kellekkään tulee väärää käsitystä.

Oli muuten aivan ihanaa käydä saunassa pitkästä aikaa ja loppuviikosta ehdin varmaan uimahalliinkin????  Heippa!