Kävin hakemassa aamulla lapsuudenystäväni Eilan Suurmetsästä jatkoimme siitä matkaa Korsoon Metsolaan jossa salarakkaat asustavat. Kävimme noutamassa pilttipurkkeja koko kuormallisen ja veimme ne Herttoniemeen Marimekon tehtaalle. Siellä ne pestään ja täytetään jäännösväreillä joita sitten asiakkaat voivat ostaa kun haluavat värjätä kankaita itse. Ei ehditty kovin paljon seurustella "salarakkaiden" kanssa, mutta kyllä lentosuukot saatiin ja "salarakas" tepasteli uusilla "kirppari" kengillä.

Nähtiin kun orava juoksenteli pihalla, meni naapuritalon aidan raosta. Täytyy muistaa joku kerta viedä niitä pähkinöitä.

Pääsin reissulta kotiin, niin kännykkä oli mennyt rikki ja täytyi lähteä viemään sitä takuuhuoltoon itäkeskukseen olen tainnut saada oikein maanantai kappaleen koska jo toista kertaa menee korjaamolle takuuaikana, viikon ainakin kestää kun saan takaisin. Toivottavasti antavat uuden.

Äiti soitteli myös oli saanut siskoni Liisan laittamat valokuvat juhlista tuntui olevan mukava juttu hän oli jo naapurille soittanut, että nyt niitä kuvia on. Naapurin Anneli oli tullut katsomaan ja luvannut huomenna tulla hakemaan kävelylle. Varmaan vielä soittelee uudestaan kun käy nukkumaan......

"Salarakkaiden" isi soitteli ja kyseli, että onko minulla vatsa- tai oksennustautia koska "salarakkaat" olivat illalla tulleet kipeäksi. Kerroin, että minua ei mikään vaivaa - ainakaan vielä. Hän kertoi, että työpaikalla oli kerrottu 50 ihmisen saneerauksesta joten henkilökunta oli kävellyt mielenosoituksena pois töistä joten hän voi olla lasten kanssa huomenna. Lapset varmaan ovat iloisia siitä asiasta. Työpaikalla ihmiset ei varmaan ole kovin iloisia epävarmuudesta siitä, että kuka saa lähteä kokonaan.

Eipä muuta tällä kertaa, heippa.