En saanut naapuria mukaan kävelylle joten suunnistinkin Jäähallin kirpparille jossa en ollut käynyt pitkään aikaan. Tosin olin aikaa myöhään liikkeellä varmaan parhaat tavarat olivat jo vaihtaneet omistajaa. Löysin itselleni pari silkkipuseroa euron kappalehintaan sekä silkkihousut vuorilla kahteen euroon. Melkein poislähtiessä silmiin osui vielä lasten kenkiä joten "salarakas" lenkkarit ja sen isompi sisko sandaalit yhteensä kolmella eurolla. Löysinhän minä vielä pussissa oli ainakin viisi kynsilakkaa joista meikkipusseineen maksoin alle euron ja kävelyä tuli yli kaksi tuntia ihan huomaamatta.

Kotiin tullessa olikin jo hirmuinen nälkä onneksi oli kaapissa yksi valmiskeitto ei tarvinnut muuta kuin lämmittää ja pistellä suuhunsa. Ilta on sitten mennyt telkkaria tuijottaessa ensin elokuva "Anna hyvän kiertää" ja myöhemmin Tanssi tähtien kanssa - minusta kansa olisi kyllä saanut äänestää sen toisen parin voittajaksi, mutta Marikon tuuletushuudot ei olleet oikein tyylikkäitä ei näytä hyvälle, kun kauniisti pukeutunut nainen kiljuu, että "me voitettiin koko paska"!

Punaruusu-blogiin laitoin myös tuon maailmankartan saa nähdä mistä päin maailmaa siihen alkaa noita punaisia pilkkuja tulemaan, kävijämäärä on vielä vähän vaatimaton mutta onhan sitä kiva seurata.

Nyt tarvii käydä nukkumaan, heippa.