Pitkästä aikaa pääsin uimaan ja ensimmäiset pari sataa metriä tuntui aivan hirveälle. Käsivarret oli hapoilla, mutta tilanne helpottui kun vain jatkoin. Kuntoilu on siitä erikoista, kun ei pääse harjoittelemaan, niin heti kostautuu. Uimisen jälkeen suuntasin Columbukseen yhteen tiettyyn kauppaan josta saa "salarakkaiden" tavaroita. Viisivuotiaalle piti löytää jotain mieleistä. Hän on sen verran kova harrastamaan kaikenlaista joten tehtävä oli vähän vaikea. Onneksi sain valintaan apua löytyihän sieltä jotakin kivaa jota voi rakentaa. Ensiviikolla on kutsuttu synttäreille. Iski sitten laiskamato ruuanlaiton suhteen joten menin syömään kanahampurilaisen ja salaatin.

Kotona iltapäivällä kyselin tietoja äidin hoidosta - se on aika mielenkiintoista puuhaa, kun vastaukset ovat erilaisia riippuen kuka sattuu puhelimeen vastaamaan. Nyt on löytynyt pissakokeesta bakteeri joten antibiootti kuuri aloitettu toivottavasti kunto pian vähän kohentuisi. Olisin äidin kanssa jutellut, mutta yllätys yllätys tällä kertaa hän ei ollutkaan sängyssä, vaan kuuntelemassa kirkkohartautta joten eihän siellä voi puhelimeen puhua sehän häiritsee kaikkia muita.

Arja ystävän kanssa soiteltiin myös ja vaihdettiin kuulumiset keskusteltiin varsinkin sdp:n puheenjohtaja ehdokkaista ja muutenkin parannettiin maailmaa. Maailmanparannus on mielenkiintoista nuorempana sitä piti tehdä aivan hirveällä paatoksella. Nyt syttyy hitaammin taisteluun, mutta syttyy kuitenkin vielä!!! Heippa.