Hyvissä ajoin ennen Juhannus ruuhkaa olin perillä mökkeröllä. Ainoastaan huoltoasemilla oli ruuhkaa, muuten sain ihan rauhassa ajella.  Nyt on mökki otettu haltuun, siis siivottu terassi ja saunottu. Talitinteillä pesä mökin yläkerrassa ja nehän suuttuivat, kun tuli häiritsemään heidän lastenhoitopuuhiaan. Ehkä me totutaan kahden kerroksen hulinaan.

Täällä on aina ollut paljon hyttysiä, mutta nyt täytyy sanoa että on vielä enemmän. Istun autossa näpyttelemässä läppäriä ja välillä täytyy huiskia, niin että meinaa läppäri lentää.... jos istun hiljaa enkä huiski, niin eivät sitten ole vihaisia minulle.  Yksi koivu on lähes kaksin kerroin kumarassa - minä ajattelin, että "tervetulo toivotus on kyllä vähän liikaa". oikeesti tainnut viime talven lumi ja pakkaset sen taivuttaa tuskin se nyt ihan minua kunniaksi kumarassa ole?

Tunnin verran meni aikaa, kun sain netin toimimaan - ehkä en ihan koko yötä chattaile, muuten en aja autolla yhtään ja täältä ei muuten pääse ihmisten ilmoille, kuin autolla.

Siis, oikein hyvää Juhannusta kaikille suomen suvessa on kaikki mitä tarvitsee!