Päivä meni hammaslääkärikäynnin merkeissä on Vuosaaresta katsottuna vähän hankalan matkan päässä Bulevardilla, mutta kun hän on niin äärettömän hyvä en ole halunnut vaihtaa johonkin lähemmäksi. Paluumatkalla tosin käsin Stockmannin tavaratalossa keskustassa tuhlaamassa lahjakortin lopun Jatalle ja Kurrelle kiitos lahja tuli oikein harkiten käytettyä sellaiseen mitä en muuten olisi ostanut.

Olen odotellut, että tulisi viestiä Invalidiliiton liittovaltuustovaalien tuloksesta toivottavasti huomenna tulokset ovat jo netissä. Onhan se mielenkiintoista katsoa miten vammaisjärjestö ensimmäisen kerran äänestää demokraattisesti valtuustonsa. Äänestysprosentti näyttää olevan lähes viisikymmentäprosenttia, mikäli lopputulokseen ei tule paljon korjauksia. Huomenna varmaan nähdään..... muuttuuko mikään?

Olen tehnyt niitä joulutonttukortteja erilaisia versioita tänään taisi löytyä ne joita alan tulostella postitusta varten. Pikkutontut lähtevätkin viikonlopuksi reissuun oikein mukavaa ja turvallista matkaa heille.