Vahinko, kun ei ollut unikeonpäivä, sillä unta riitti liki puoleen päivään. Tarkoittaa sitä, että aamiainen oli puolenpäivän aikaan, lounas nyt illalla taidan jättää päivällisen väliin..... menee liian myöhäiseksi.

Jos joku tarkkasilmäinen huomaa, niin olen tänään leikkinyt kameran kanssa ja itselaukaisilla sain otetuksi uusia kuvia profiilikuviksi tänne sekä facebookiin. Huomasin, että kamerassanihan on itselaukaisin joka näpäyttää kolme kuvaa putkeen eikä tarvitse itse ylettyä painamaan laukaisinta. Olin luvannut kaukaiselle facebook ystävälle, että otan ajankohtaisia kuvia. Olen ollut vähän huolimaton noiden kuvien suhteen, kun olen laittanut ihan naturell versioita joissa en todellakaan ole ollut edukseni. Tuumasta toimeen jakkara pöydälle jonka päälle muutama kirja, että kuvassa näkyisin oikesasta korkeudesta. Muutama harjoitus laukaus.  Minä muistan valokuvissa aina millainen fiilis on kuvanotto hetkellä joten hommaan piti saada hyvä fiilis, se tuli kun laitoin soimaan ystäväni laulaman rakkauslaulun bengalin kielellä jonka hän muutama kuukausi takaperin minulle puhelimeen lauskeli keskellä yötä jonka minä sitten tallensin. Kun laitoin musiikin soimaan, niin väkisinkin tulin hyvälle mielelle, sillä ei ole ikinä kukaan aikaisemmin toiselta puolelta maailmaa ollut, niin romanttinen. Utuinen katse kuvissa johtuu tuosta kauniista musiikista ja mitä sitä ihminen ei teksi hyvien ystävien puolesta.....!!!

Vahinko, että en ole youtubista löytänyt kyseistä kappaletta sillä olisin voinut jakaa sen teidän kaikkien kanssa. The power of love! - auttaa pääsemään tunnelmaan.