Naapurissa olin illalla syömässä ja vietettiin tyttöjen iltaa ei tosin kovin myöhään, mutta sitäkin hauskempaa oli. Saatiin vihdoin juotua yksi kuohuviinipullo joka on mulla ollut omista isoista synttäreistä lähtien. Ystäviltä tuli uuden vuoden tervehdyksiä ja yksi oli oikein yliveto joten kirjoitan sen tänne.

Hei Siiri. Haluaisin vain toivottaa sinulle oikein hyvää Pääsiäistä ja hyvää Joulua ja Hyvää Uutta Vuotta 1987 täältä Altzhaimerkodista. Halauksia!! tv. tätisi Heikki.

Annoin vahingon kiertää toivottavasti kaikki ymmärsivät, että huumorista oli kyse eikä suinkaan tarkoitus loukata ketään. Viimeinen tekstari tuli  jo reilusti yli puolenyön, kun olin jo peiton alla ja yritin "pommituksista" huolimatta saada unenpäästä kiini. Tuota ylenmääräistä rakettien paukuttelua en ole ikinä oikein ymmärtänyt, että "syydetään rahaa taivaalle" aivan kun ei olisi parempaa käyttöä rahoille. No, se on mun mielipide ja kaikki saa tehdä rahoilla  kuin haluaa. Pikkupojat ymmärrän, kun ne niitä "papattia" tai mikä niiden oikea nimi onkaan paukuttelivat jo hyvissä ajoin ennen kuin virallisesti sai paukuttaa. Heitä oli tuossa lähikalliometsässä monta ja pauke kuului. Pienet pojat eivät sääntöjä mieti jos niitä kotona ei ole muistettu kertoa.

Uusi vuosi on siis vaihtunut suojasään vallitessa. Iltapäivällä lähdenkin sitten 80-vuotissynttäreille. Heippa.

 

IMG_1111-1.JPG

Pepe-kisu teki temppuja, että olisi päässyt saunanlauteille nukkumaan!