Aamulla siis kohti uimahallia! Lumisen maiseman ja tuiskun saattelemana pääsin vihdoin autotalliin. Yaris ei oo ikinä tehnyt mulle tällaista kepposta aikaisemmin, mutta nyt ei mainannut millään käynnistyä? Kolmannella yrittämällä käynnistyi, mutta jätti moottorivalon palamaan joten tämäkin blondi tietää, että nyt on parasta ajella kohti toyota huoltoa. Onneksi pikahuolto on Itiksessä ettei tarvinnut pidemmälle mennä. Onneksi oli aika hiljaista korjaamolla joten sain pikaisesti apua ongelmaani. Jonkin sortin sytytyshäiriö oli ollut ja merkkivalo sammui. Poikien kanssa siinä sitten pähkäiltiin, että uskallanko jouluajeluni sillä ajella - he lupasivat, kun toinen vaihtoehto olisi ollut, että olisi tän ajan hommat taksiajeluksi ja siitä tullut lisää harmia? Sovittiin, että tuon auton joulun jälkeen tarkempaan syyniin, mikäli valo vielä tulee päälle. Minä aivan ihmeissäni, kun autopojat eivät ottaneet mitään maksua - jotain inhimillistä on vielä olemassa, vai onko se joulun taikaa!

Pääsin uimaan - hallissa oli hyvin vähän uimareita joten kilometrin sain uida lähes tyhjällä radalla uimatyylejä vaihdellen... lopuksi saunaan jossa sielläkin sopuinen meininki -  löylyä ja seuraa oli juuri sopivasti.

Ruokaostoksille vielä, kun huomenna en kauppaliikkeisiin mene.... ittelle ostin joululahjan uuden paistinpannun jonka ostoa olen kyllä harkinnut jo ainakin viisi vuotta, mutta nyt hinta ja laatu kohtasi joten siitä, siis ... on muuten nättikin sellainen joulunpunainen. Vielä kun oppis tekeen hyvää ruokaa, niin ......

Meikäläisen jouluvalmistelut on tehty ja nyt mulla on kaksi toivomusta, että kuulisin yhdestä ystävästä ja ettei se auton moottorivalo syttyisi, heippa.

Enkelien säihkettä!