13375.jpg

Hanian kujilta jossa kurkistelin kulman takana kun Sirkka otti kuvan.

13381.jpg

Tässä naapurin kissaperhe vesisateessa kerjää ruokaa, nimittäin äitikissa mauku ja pienet roikkui sen tisseissä. Kyllä oli lähellä, että lähtee yksi mukaan mutta tulin järkiini viime hetkellä.

Matka meni tosi loistavasti vaikka kolme ensimmäistä päivää tuli vettä ja ajoittain salamoi, mutta siitä huolimatta hyvin onnistunut reissu. Käytiin maaseuturetkellä Sirkka polki pyörää vuoristossa yli 50 kilometriä. Syötiin hyvin minäkin kävelin enempi kuin lääkäri määrää ostettiin vähän uusia vaatteita yms. taisi Sirkka käydä tanssahtelemassakin yön tunteina. Minä tappelin hotellihuonessa hyttysten kanssa kun pörräsivät kaiken aikaa korvan juuressa ja muistona on monta paukamaa.

13379.jpg

Kuvasin kukkia tätä blogia varten joten tässä ihana ruusu jonka bongasin viinatehtaan pihalta kun kävimme maistelemassa viinia ja tutustumassa "rakin" valmistukseen. Siellä myytiin myös ruusulikööriä jota Sirkka osti minulle kukkien asemasta koska sattui olemaan juuri se päivä jolloin 60 v. tuli täyteen. Joimme sen "ruusuliköörin" viikon aikana joten henki tuoksui ruusulle. Tulomatkalla Sirkan kysyi koneessa, että haluanko koneesta jotakin vai kentällä ruusut minä valitsin Kanebon ripsivärin sillä se oli helpompi tuoda kotiin kentän kaupat näytti jo olevan kiini kun kello 01.30 vihdoin pääsimme Sirkka kohti keski-suomea ja minä taksilla Vuosaareen.

Kiitos "ripsiväristä" kaikille jotka olivat siinä mukana. Lisäksi toivossa on vielä kuulemma jotakin kivaa Pekalta - jään odottamaan.

Mutta nyt tarttee mennä suihkuun ja valmistautumaan lounaalle johon olen kutsunut pääkaupunkiseudulla  olevia ystäviä ja tietysti "salarakkaat".

Heippa.