Aamulla herätessä oli vähän kummallinen olo ei lähtenyt ääni kuulumaan ja yskiessä tuntui tylsälle. Ei ollut kuitenkaan kuumetta joten en peruuttanut leikkipäivää sillä tämä tauti on sieltä saatu joten ovat jo itse immuuneja. Poikkesin menomatkalla Korson Lidliin joka on matkan varrella ostamaan tuliaisherkkuja. Sain kysymyksen, että "mikset sää tuonut rusinoita?" vastasin, että "tällä kertaa nallekarkkeja". Salarakkaat eivät osanneet sanoa, että kummat olisi parempia joten kelpasi ne karkitkin.

Syötiin, leikittiin, luettiin, tehtiin muutama videopätkä muovailuvaha olioista ja salarakkaat laulavat niillä myös. Täytyy muistaa siirtää ne CD-lle ja antaa lahjaksi vanhemmille. Sitten kun lapset ovat kasvaneet isoiksi, niin niitä voi katsella ja hihitellä toilauksia. Pienempi sisko oli tosi aktiivinen käveli jo vähän kun piti kädestä kiinni (ikää vasta 9 kk) taitaa kesällä olla pihalla yksi aivan hervoton juoksemassa isompien perässä.

Pikkusisko soitteli, mutta kun kahden puolen istui pikku ystävät kumpikin kirjan kanssa, että luetaan en saanut puhuttua pitempään. Tarvii soitella kun on rauhallisempi hetki hänelle takaisin. Sain olla tällä kertaa paljon pienemmän pikkusiskon kanssa, kun salaraks ja isompi pikkusisko osaavat jo leikkiä kahdestaan. Isikin tuli töistä kotiin joten lähdin kotiin "yskimään" toivottavasti flunssa vaihtaa kiireesti osoitetta ei nyt oikein ehtisi sairastelemaan. Allakkaan merkattiin seuraavat leikit..... joten on kivaa odotettavissa.

Huomiseen, heippa.