Olen pitkään pähkäillyt, että kannattaako mennä lääkärille yhden sormessa olevan patin takia se on tosin siinä ollut jo monta kuukautta? No, ystävät ovat jo vähän huomautelleet, että kyllä kannattaisi mennä näyttämään. Aamulla sitten soittelemaan terveyskeskukseen olin varautunut, että joudun odottamaan puhelimessa pitkään olin tosi hämmästynyt, kun ääni vastasi heti. Selitin, että sormessa on patti jota varmaan tarttis tulla näyttämään. Aika tuli kuukauden päähän, mutta eihän se ole kiireellinen kun on jo monta kuukautta siinä ollut, niin meneehän siinä vielä yksi kuukausi lisää. Mulla on tapana aina ensin itse hoidella toiveena, että ei tarttis mennä ollenkaan lääkärille. Yskästä en puhunut nytkään mitään, mutta lähdin kuitenkin astmalääkkeitä hakemaan apteekista ja yksi tarvitsemani lääkeresepti oli vanhentunut joten pakko mennä käymään sinne asemalle. En saanut sitä reseptiä, mutta näytin sormea kumminkin ja sairaanhoitajan ilmoitti, että rasvapatti se on joka täytyy poistaa, mutta ei kuulemma terveysasemalla, vaan sieltä saan sitten lähetteen johonkin muualle. 

Kävin Columbuksen Hessburgerissa syömässä. K-kengän entisiin tiloihin oli tullut kemikaalikauppa joten sinne heti ostamaan matkaa varten aurinkorasvaa sekä tukkaväriä jos harjoittelis laittaa itse.

Sydänystävä soitteli myös hänen kanssaan päivitettiin kuulumiset. Taidan mennä päiväkahvin keittoon tuntuu nyt juuri semmoiselta. Heippa.