Eilen oli niin hauska päivä, että unohdin tänä aamuna syödä sen osteoporoosipillerin ja kun muistin, niin oli myöhäistä olin jo aamukahvit juonut ja se tarvii syödä tyhjään mahaan ja odottaa puolituntia ennen syömistä. Se siirtyy nyt sitten väkisinkin päivällä eteenpäin..... ehkä muistan huomen aamulla??? Nykyisin ei voi olla mitenkään varma muistamisesta - ei taida olla maailmankaikkeudessa kovinkaan suuri juttu joten jää nähtäväksi.

Ulkona oli niin ihanan näköinen ilma joten Yariksen nokka kohti Hakaniementoria, koska siellä oli markkinat tänään. Tapasin muutaman tutun ja repun pohjalle tuli vähän herkkuja ja kirpparilöytö Aarikan kaulukoru joka sopii just liilanvärisen tai mustan jakun kanssa. Aikani siellä kävelin edes takaisin kojujen välissä joten kävelykiintiö tuli täyteen joten Yariksen nokka kohti Vuosaarta.

Vuosaaren uudet tunnelit menen ajamaan arkipäivänä nimittäin luulen, että siellä on tänään ollut porukkaa kun yleisö on päässyt niitä tutkimaan. Tämän päiväiset on tässä, heippa.