Aamulla lähdin uimaan sen kilometrin. Kiireesti kotiin uimakassi kylppäriin ja taas menoksi leikkimään Korsooseen menin kukkakaupan kautta ja ostin riippumansikan salarakkaiden leikkimökin koristukseksi. Siihen kasvaa oikeita mansikoita joita voi syödä, mutta eivät välttämättä ole oikein makeita. Tänään oli monenmoista leikkiä ruokailun jälkeen aika nopeasti mentiin päiväunille. Nukutin "salarakkaan" joka tällä kertaa kävi todella nopeasti hän nukahti "pieni karkkilaatikko" kädessä. Kun hän  tuli alakertaan, niin loput karkit oli  syöty kuulemma heti kun heräsi.

Äiti oli aloittanut sämpylätaikinan teon ja muita leipomisjuttuja tarkoituksena saada ne tehdyksi kun pikkuiset nukkuivat. Sämpylöitä leipomaan tuli sitten koko joukko auttamaan ja pikkusisko syömään taikinaa. Salarakkaan kanssa leikittiin "jumitus" leikkiä, siis hän oli jumissa minun seläntakana eikä päässyt millään pois. Hahmo oli Nalle Puhin joka oli jäänyt Kanin koloon. Pikkusiskon kanssa auottiin ja suljettiin repun lukkoja vaikka kuinka kauan, välillä taisi sormet jäädä lukon väliin. Isikin tuli töistä kotiin ja alkoi maalaamaan leikkimökin osia joten meidän täytyi pitää pikkusormet kaukana siitä hommasta. Leikkimökissä oli kirpparilta löytyneet lääkärinvehkeet, niin minulle tehtiin tarkastus. Hoidoksi nypittiin mollukoita pinseteillä sekä rokotusta tuli sitten moneen tautiin. Sydäntä kuunneltiin ja refleksi oli hyvä, kun lyönnistä jalka nousi.

Lopuksi vielä kotileikkiä aikuiset jotka eivät maalanneet olivat lapsia ja lapset aikuisia. "Isi" komensi meitä, että hän on tänään "ilkeä" isä. Komensi meitä puutarhatöihin nimittäin porkkanamaa olisi pitänyt laittaa kuntoon. Eikä luvannut antaa ruokaa ja saataisiin olla yksin kotona. Onneksi ei oikeasti vaan leikisti.

Äiti soitteli myös ja kertoi päiväntouhut oli ollut kävelyllä, seurakunnan diakonissa oli käynyt ja keskustelleet ystäväpalvelusta jos äidille löytyisi  kävelykaveria tuntui olevan siitä tyytyväinen. Kotiavut olivat tehneet suuremman siivouksen joten nyt sai mennä puhtaisiin lakanoihin nukkumaan.

Joten tämmönen päivä tänään, eipä taida tarvita tänään unta kerjätä on sen verran tullut liikuntaa tälle "rakkineelle". Heippa.

Ps. meinasi unohtua pikkumiehen loru: Nainen on mansikka ja mies mustikka.