Kyllä muuten nukutti, olin eilen vaalitoimikunnan mukana äänestyshommissa ja sen jälkeen kävin sairaala Ortonissa katsomassa Liisaa. Hän on koulukaveri vuosien takaa olimme "Kulalla" sisäoppilaitoksessa joskus yli 50 vuotta sitten. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa päivitimme kuulumisia ja ketä kumpikin on vuosien varrella tavannut. Liisa asuu Joensuussa olemme kuitenkin lähetelleet joulukortteja toisillemme joten jonkintasoista yhteydenpito on ollut. Ortonissa myös oli kiva käydä olenhan ollut saman talon toisessa päässä "sätkällä" käynyt ammattikoululun 60-luvulla. Talo sinänsä ei ole muuttunut, mutta sisäpuolelta muutoksia huomaa. Liisan potilashuone oli entisten isojen sairaalaparvekkeiden paikalla.

Reilun tunnin olin vierailulla sitten oli jo lähdettävä sillä vatsa huusi ruokaa sillä en ollut vielä syönyt mitään ainoastaan kahvit juonut päivällä. Kotona sitten kiireesti lämmitin kesäkeittoa söin ruisleivän kanssa, joten kyllä se nälkä sitten helpotti. Illalla äiti soitteli kertoi, että Pentti oli käynyt kauppa-asiat ja päivä oli mennyt mukavasti.

Odotin saunan lämpiämistä,  joka ei kovin kovasti lämmennyt otin viileät löylyt. Kiuas on sanonut työsuhteensa irti. Iltapäivällä joka tapauksessa Astan ja Oivan luokse syömään Alppikadulle, Kallioon.

Sähköposti ei toimi en saa yhtään viestiä lähtemään. Harmillista!

Että semmosta tänään, heippa.