Käräjille meno lautamiestehtäviin aamulla päivä oli lyhyt vaikka istuimme myös toisessa salissa jossa tarvittiin. Kotimatkalla tuli sitten niskaan vettä ja tuulikin riepotti, niin että meinasi koko akka lentää ilmaan.

Eteisen kattolamppu oli sammunut ensi töiksi kotiin tultua kiipesin tikkailla katonrajaan vaihtamaan lamppua näissä hommissa mietin, että miehelle olisi käyttöä. Sain lampun vaihdetuksi sitten tuntui olevan energiaa vaikka millä mitalla joten mäntylipasto lähti seilaamaan keittiön takaseinälle.  Katsotaan joko paikka olisi, niin hyvä että voisi jäädä siihen.

Telkkarista tuli katsottua normaalit ohjelmat. Salatut Elämät kun loppu, niin äiti soittaa. Tällä kertaa hän kertoi, että on ollut huono olo pari päivää päivällä on ollut sängyssä kahtena päivänä kun ei ole jaksanut tehdä mitään. Ruokaa on ollut vaikea syödä kun ikenet ovat kipeät en osannut muuta antaa neuvoksi, kuin ottaisi nitrosuihketta ja jos kovasti tuntuu, niin sitten pitää painaa turvapuhelimen nappulaa jotta saa apua. Äiti siihen vastaa kuten tavallisesti, että "joo joo". Jotenkin tulee sellainen olo ettei ainakaan liian helposti sitä apua pyydä. Äidin luvalla laitoin kaikille sisaruksille tekstiviestin asiasta.

Kotipalvelun työntekijältä hän oli pyytänyt, että keittää mannavelliä (kun kovempaa ei kärsi ikenien vuoksi syödä) siitä oli kuitenkin tullut puuroa jonka hän oli sitten laittanut bioastiaan kun ei voinut syödä.  Hän ei valittanut, vaan ollut itsekseen "äkäsellä piällä" on ottanut vattuja sulamaan sängyn viereen toivottavasti ne maistuu? 

Tämmöistä tänään, heippa.