Olipa mukava päivä "salarakkaiden" kanssa. Lähdettiin varhain liikkeelle, sitä ennen olin kyllä laittanut aikamoisen maskin naamaan, ettei pienet ystäväni säikähtäisi. Olimme hyvissä ajoin ihmisiä ei vielä paljon liikkeellä. Katselimme kaikki kissäelämet jotka nekin olivat kävelemässä siis tiikeri, leijoja, leopardi ym. jotka kuumalla ovat yleensä nukkumassa jossain varjoissa paikassa. Apinoita nähtiin sitten olikin jo eväiden vuoro löysimme tyhjän penkin jossa oli hyvä syödä eväitä. Meitä vahti koko ajan "ruokarosvo" joka oli tämän näköinen.

100446.jpg

Emme juurikaan pudotelleet, mutta pois lähtiessämme näytti sieltä maasta jotain löytyvän kun sitkeä odottaja näytti siellä nokkivan.

Jatkoimme matkaa karhulinnaa kohti näimme isäkarhun, emon ja pienet pennut. Emokarhu ja pennut olivat omassa aitauksessaan olivat päiväunilla kaikki kolme. Kuvaa en niistä saanut koska ikkuna jonka takaa niitä katsoimme oli, niin likainen ettei kannattanut kuvata. Joten niitä voi katsella Korkeasaaren kotisivuilta. Uroskarhu oli omassa aitauksessaan ja siitä vähän tuhruinen kuva, mutta kuva kumminkin tuli otetuksi.

100445.jpg

Herra karhu meni,  niin vauhdikkaasti ohi mutta suurin osa kuitenkin jäi kuvaan. Söimme taas vähän eväitä ja jäätelöt sitten lähdimme jo poispäin nimittäin "salarakkaat" alkoi olla väsyneitä pitkästä päivästä. Poikkesimme Pukki-ravintolaan vielä kahville ja näimme hauskan näytelmän kun lokkiparvi siivosi ihmisten ruuanloput (ranskanperunoita yms.) sillä seurauksella, että juomalasit putosi maahan ja menivät rikki. Kävelimme siitä auton luokse pienempi jo unessa. Automatkalla "salarakkaan" kanssa istuttiin käsikädessä takapenkillä ja keskusteltiin kaikenlaista. Hän sanoi, että "kun minä kasvan isoksi, niin minä tulen aina sinun luokse kylään" hän jatkoi, että "minä soitan perjantaina ja sanon, että tulen ensiviikolla käymään".  Nytkin olisi tahtonut minut heille, mutta sovittiin, että ensiviikolla tulen.

Mikä hauskinta minun "mustasilmä" ei haitannut yhtään, yhden kerran hän kysyi, että "miksi sinulla on mustasilmä" kerroin, että kompastuin ja satutin silmäkulman. Unohdin minä sen itsekkin siellä oli sen verran touhua, ettei ehtinyt miettimään.

Semmonen erityinen päivä tänään, heippa!